Over Marieke

Art

Ik ben een creatieveling die heel blij word van het maken van mooie dingen. Als kind was ik altijd al aan het tekenen en schilderen. Ik heb ook van jongs af aan naar alle woonprogramma’s gekeken.

Ik combineer nu wat ik het liefste doe, namelijk het stylen van huizen, mooie foto’s ervan maken en het maken van kunst. Omdat kunst en mooie dingen maken voorop staat, heet mijn bedrijf ‘Art Vastgoedstyling‘.

Landelijk Netwerk Verkoopstylisten / Styling Concepts Group

Ik ben gecertificeerd LNV Master vastgoedstylist, aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV / Styling Concepts Group). Het LNV beschikt over het Qfor kwaliteitslabel dat staat voor professionaliteit en kwaliteit. Sinds 2020 maak ik deel uit van het team trainers bij LNV/Styling Concepts Group.

Mijn visie op het verkoopklaar maken van huizen

Ik kijk altijd naar de persoonlijke situatie – is er een budget om de presentatie van de woning te verbeteren èn, heel belangrijk, wat past bij het het huis. Wat ik echt te gek vind, is als een huis al lange tijd geen kijkers trekt en na mijn hulp –  door verkoopstyling toe te passen – een doorbraak komt. Als de woning dan korte tijd later goed wordt verkocht, geeft dat ontzettend veel voldoening.

Verkoop van eigen werk

Ik heb de basisopleiding Tekenen en Schilderen bij de Wackers Academie in Amsterdam gevolgd. Mijn werk is op deze site te koop en bovendien is het mogelijk mijn schilderijen, voor styling op maat, tijdelijk te huren.